Konkurranse

Se bildene fra junifesten!

foto: iamluka
foto: iamluka

Diverse fotografiske fester og utfordringer begynner å bli tradisjon her på Akam, og årets sommer er intet unntak. Den noe ferske tradisjonen tro, har vår alles kjære tomsi42 også i år dratt i gang en junifest, denne gang med temaet "Sommeren er her (snart)".

Hva en fotografisk junifest går ut på finner du mer om her, men for de uinnvidde fungerer tomsis egen oppsummering fint: "Junifesten er en fotografisk øvelse som er åpen for alle medlemmer av dette forumet. Tanken er at du skal utfordre deg selv slik at du lærer mer om fotografering generelt, og blir bedre kjent med fotoutstyret ditt.". I tillegg kan man velge sin egen personlige utfordring, og hvilket aktivitetsnivå man kan/vil legge seg på.

Men nok prat for denne gang. Nedenfor kan du se noen av bildene som våre brukere har bidratt med denne gangen, men du finner mange fler i galleritråden hvor alle som har klart sin personlige utfordring kan legge inn tre av sine bilder. Ønsker du å se enda flere bilder fra årets junifest, kan du se i hver enkelt deltagertråd som du finner her. Alle skal være klart merket med "junifest 2009".

foto: _DSC1233.jpg (også kjent som sn0dig)
foto: _DSC1233.jpg (også kjent som sn0dig)
foto: RandiA
foto: RandiA
foto: tomsi42
foto: tomsi42
foto: Petteram
foto: Petteram

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen