Se bildene av den nye Walkman-mobilen

Spionbilder av Sony Ericsson W890, oppfølgeren til W880, har lekket ut på internett. Mobilen har et  kamera som kan ta bilder på opptil 3,2 millioner punkter, og de fleste regner med at mobilen støtter Turbo-3G (HSDPA). Neste tirsdag, den 6 november, regner man med at Sony Ericsson lanserer mobilen i London.

Bildene av den nye telefonen er hentet fra den polske nettsiden se-center.pl. Den svenske nettsiden mobil.se har bekreftet mobilens eksistens av en anonym kilde i mobilbransjen.

Tynn lekkerbisken
Det er ikke mye fakta å finne om den nye mobilen, men av bildene får vi vite at mobilen kan ta bilder på opptil 3,2 millioner punkter, men uten blitz eller fotolys. Et videosamtalekamera på forsiden av mobilen tyder på at dette er en 3G-mobil. Andre bilder viser at skjermen kan tiltes, og mye tyder på at mobilen er utstyrt med gyrosensor som registrerer hvordan mobilen holdes.

Den polske websiden skriver at mobilens tykkelse er 9,6 millimeter tykk. Andre kilder velger å skrive at den er 12 millimeter tykk.

Som vi ser ligner W890i på w880i, men later til å ha en større skjerm. Knappene er også endret til et mer ordinært utseende. Dette kan fort bli mer behagelig å skrive på enn de smale knappene hos W880i.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen