Se Apples nye operativsystem
Teknofil

Se Apples nye operativsystem

I juni i fjor annonserte Steve Jobs at Apple jobbet med et nytt operativsystem, Mac OS X, som vil få navnet Snow Leopard. Siden den gang har det vært stille rundt operativsystemet, men nå har det dukket opp flere bilder av Apples nye operativsystem.

Foreløpig i utviklingsstadiet
Nettsiden World of Apple har nå lagt ut flere skjermbilder og video av det nye operativsystemet. Foreløpig har Apple kun gitt noen utvalgte utviklere tilgang til å teste produktet og det er fra en av disse materialet kommer.

Apple har selv sagt at de vil fokusere på sikkerhet og stabilitet i stede for nye funksjoner i det nye operativsystemet. Ut fra skjermbildene å tolke er det da heller ikke de enorme endringene rent utseendemessig applebrukere kan glede seg til.


Enklere organisering
Noen nyttige funksjoner har likevel Apple fått plass til. Blant annet har Apple fått på plass en funksjon for at filer du ved uhell plasserer i søppelkassen enkelt kan føres tilbake til der de egentlig kom fra. Apple har også forbedret brukergrensesnittet ved organisering og åpning av filer i såkalte stacks. Du slipper nå å gå innom applikasjonen finder om du vil åpne en mappe via stacks.


Offisielt har Apple sagt at det nye operativsystemet skal være klart til sommeren, mange har likevel spekulert i om systemet vil bli klart allerede i mars. World of Apple tviler derimot på at systemet med dagens progresjon vil bli ferdig allerede da.

Hos World of Apple kan du se flere bilder og video fra det nye operativsystemet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen