Se 2009-mobilene til HTC

Se 2009-mobilene til HTC

Annonsør­innhold
Les hele saken »
2008 ble kanskje året fremfor noen der HTC tok steget opp mobilbransjens stjernehimmel. De klarte å produsere en Iphone-rival i HTC Touch Diamond. Denne overgikk de selv med HTC Touch HD. Samtidig produserte de mobiler som Xperia X1 for Sony Ericsson og G1 for konsortiet som er ledet av Google.

Derfor er det selvsagt knyttet store forventninger til mobilene som HTC skal lansere i løpet av 2009. Den kinesiske nettsiden DIYPDA.com har nå lagt ut bilder av det som skal være mulige mobiler selskapet skal komme med i år, ifølge forumet til Modaco.

Lite er kjent om hvilke spesifikasjoner de forskjellige telefonene vil ha. Det er heller ikke kjent om dette er alle telefonene de planlegger for 2009, eller om det faktisk er noen av disse som er ment for 2010 eller senere.Telefonen Hero, med sidenavnet Android Hero kan tyde på at det kommer en ny Google-mobil fra HTC om ikke så altfor lenge. Ifølge Engadget kan det også hende at Sapphire 2.0 vil bli sendt ut som G2.

Av andre modeller som ser spennende ut må vi nevne Whitestone W, Thoth (Athena 2) og Rhodium. Se alle bildene i vår billedspesial.Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen