VIDEO: Slik er LG G3 i bruk
(Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no)

VIDEO: Slik er LG G3 i bruk

Vi var i London og prøvde det nye flaggskipet.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I går lanserte LG sitt nye flaggskip i London. Det har fått navnet G3, og er oppfølgeren til en av fjorårets mest imponerende toppmodeller, G2. Vi tok med videokameraet og filmet telefonen, menyene og tilbehøret.

Akkurat som forgjengeren er dette en imponerende telefon, men også en telefon som muligens ikke viser sine største styrker helt umiddelbart. Vi var avventende til G2, og er også litt avventende til denne. Det kan tenkes at vi på nytt skal imponeres av smarte løsninger, og fantastisk batteritid.

Les sniktitten, og se stillbilder fra LG G3 her

LG hevder naturligvis at den har begge deler, men mange av løsningene er funksjoner som skal lære av brukeren. Disse tar det nødvendigvis litt tid å lære opp, og batteritiden får man aldri inntrykk av med noen minutter foran en nylansert telefon.

Under får du en gjennomgang av de viktigste funksjonene, og en liten videosnutt filmet med det optisk stabiliserte kameraet i LG G3.

De første prisene på LG G3 har allerede begynt å dukke opp. Klikk for prisvarsel på LG G3 16 GB (2GB RAM), eller LG G3 32 GB (3GB RAM).

Vi gjør oppmerksom på at LG betalte for reise og opphold til London.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen