(Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no)

VIDEO: Slik er LG G3 i bruk

Vi var i London og prøvde det nye flaggskipet.

I går lanserte LG sitt nye flaggskip i London. Det har fått navnet G3, og er oppfølgeren til en av fjorårets mest imponerende toppmodeller, G2. Vi tok med videokameraet og filmet telefonen, menyene og tilbehøret.

Akkurat som forgjengeren er dette en imponerende telefon, men også en telefon som muligens ikke viser sine største styrker helt umiddelbart. Vi var avventende til G2, og er også litt avventende til denne. Det kan tenkes at vi på nytt skal imponeres av smarte løsninger, og fantastisk batteritid.

Les sniktitten, og se stillbilder fra LG G3 her

LG hevder naturligvis at den har begge deler, men mange av løsningene er funksjoner som skal lære av brukeren. Disse tar det nødvendigvis litt tid å lære opp, og batteritiden får man aldri inntrykk av med noen minutter foran en nylansert telefon.

Under får du en gjennomgang av de viktigste funksjonene, og en liten videosnutt filmet med det optisk stabiliserte kameraet i LG G3.

De første prisene på LG G3 har allerede begynt å dukke opp. Klikk for prisvarsel på LG G3 16 GB (2GB RAM), eller LG G3 32 GB (3GB RAM).

Vi gjør oppmerksom på at LG betalte for reise og opphold til London.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen