Nye iPad Air er en skikkelig kraftplugg. Her demonstrerer Apples representant hvordan du kan redigere 3D-modeller med appen Autocad 360. (Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no)

Se video med Apple iPad Air og nye iPad Mini

Slik er nettbrettene i bruk.

Gårsdagens iPad-lansering var kanskje ikke så spennende, med tanke på at de fleste ryktene slo til – slik de har gjort de siste gangene Apple har lansert nye produkter. Like fullt gjorde Apple kort prosess med en rekke av motargumentene mot nettbrettene sine. Den store modellen, nå kjent som iPad Air, er betraktelig lettere og mer kompakt, mens Mini-utgaven har fått en heftig oppgradering av både maskinvare og skjerm.

Men, det er selvsagt ikke slik at bilder og tekst alene alltid gir hele inntrykket. Derfor tok vi med oss videokamera, og stilte oss pent i kø på Apples "broadcast room", der vi måtte vente på medier med veldig mye større kamera enn vi hadde med.

Les også: Apple lanserte nye iPad-modeller

Dette viser de frem

Resultatet ble en gjennomgang av noen av de viktigste nye egenskapene ved de to nye modellene, samt en del av Apple-appene som nå har blitt gratis for deg som eventuelt kjøper et iOS-produkt.

Øverst ser du en gjennomgang av iPad Air. En egen liten snutt med designen på nettbrettet kommer først, mens neste video tar for seg hvordan den er å bruke, samt en rekke applikasjoner. Videoen med iPad Mini er kortere, og ligger nederst i saken. Siden de to produktene er så å si like med tanke på skjermkvalitet og maskinvare, og dermed kan gjøre det meste like godt, har vi ikke gått gjennom like mye for akkurat denne modellen.

PS! Autocad 360 som brukes under demonstrasjonen av iPad Air følger ikke med produktet og må kjøpes utenom.

Les også: Nokia lanserte sitt første nettbrett

iPad Air

iPad Mini med Retina-skjerm

Les sniktitten på iPad Air og iPad Mini med Retina-skjerm

Vi gjør oppmerksom på at Apple betalte for reise og opphold til London.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen