Se video av mobilen du kan klemme på

Slik er HTCs «kameleontelefon» å bruke.

Tek.no / Taipei: HTC har akkurat sluppet et nytt flaggskip. Telefonen har fått navnet U11, og for en gangs skyld er det så mye nytt å melde om at vår sniktitt ble i overkant lang. Og kanskje ble den også en anelse abstrakt, så hva med en video i tillegg?

Øverst i saken kan du se telefonen skifte farge avhengig av hvordan den holdes og hva slags lys man har. Naturligvis må klemmefunksjonen som HTC har døpt Edge Sense være med, og vi har også tatt med en veldig kjapp gjennomgang av menysystem og kamera.

HTCs kraftige BoomSound-løsning er dessuten tilbake. Selv om det er svært vanskelig å få noe begripelig inntrykk av lydstyrken uten å være i samme rom, får du i hvert fall et inntrykk av hvordan hele mobilen fungerer som resonnanskasse for høyttalerne. Det innebærer at lydstyrken ikke endrer seg nevneverdig om man snur mobilen.

Telefonen kommer i salg i begynnelsen av juni, og vil koste rundt 7200 kroner. Én måned senere dukker det opp en app som lar deg bruke Edge Sense til nær sagt hvilken som helst app. I begynnelsen fungerer den på HTCs egne funksjoner.

Ser det fristende ut? Syng ut i kommentarfeltet.

Les sniktitten og se bildene av HTC U11 fra Taiwan »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen