Sommeren er høysesong for navigasjonsløsninger. Gule Sider og Nokia/Here tilbyr hver sin supre navigasjonsapp. Les mer på side 3.

Se ukens app-anbefalinger

Sommeren er høysesong for navigasjonsløsninger. Gule Sider og Nokia/Here tilbyr hver sin supre navigasjonsapp. Les mer på side 3. (Bilde: Shutterstock/Gulesider)

Her er ukens anbefalte apper!

Småmagisk

Været i sommer har i beste fall vært vekslende. Når det regner, kan det ikke skade om husets yngre garde prøver å trylle fram litt godvær?

magic.

Norske Boggatap, som lager pedagogiske apper og spill for barn, ble nevnt for et par uker siden i denne spalten, da gjaldt det Vacation-appen. Nå trekker vi fram en ny, artig sak for de små, denne gangen for aspirerende magikere.

Når du starter appen, kan du velge om du vil få en innføring for voksne, eller sette i gang magien direkte. Innføringen er ved tryllekunstner Lars Johannesen, som forteller at man kan gi hovedfiguren, teddybjørnen Ted, nytt navn, bytte ut tryllestaven, kile ham og gjøre tryllekunster. Dessuten får vi vite at det ikke er noen kjøp i appen, og at småbarn ikke kan komme seg ut på nettet via appen. Når barnet starter appen, kan man velge klesfarge til Ted ved å spinne på et hjul. Deretter må du åpne trylleskrinet ved å føre en stjerne rundt i et mønster, før du velger hvordan tryllestaven ser ut. Så kan du trylle i vei med kort, iskrem, kaker, blomster og mange andre gjenstander, ved å plassere dem i tryllekasser og bruke tryllestaven på dem. Så får du velfortjent applaus. Passer best for smårollinger, som ellers ville laget et salig rot for å prøve gjøre det samme med ekte rekvisitter. Er du ingen fan av lystig barnemusikk, bør du skru ned lyden.

 

Bogga Magic

Format: Android og iPhone
Pris: 29 kroner

Last ned til Android » Last ned til iPhone »

To gratis GPS-apper!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen