Sommeren er høysesong for navigasjonsløsninger. Gule Sider og Nokia/Here tilbyr hver sin supre navigasjonsapp. Les mer på side 3.

Se ukens app-anbefalinger

Sommeren er høysesong for navigasjonsløsninger. Gule Sider og Nokia/Here tilbyr hver sin supre navigasjonsapp. Les mer på side 3. (Bilde: Shutterstock/Gulesider)

Her er ukens anbefalte apper!

Klipp!

Slett den lange ferivideoen fortere enn du rekker å si «Dis», for ingen vil se den!

clips.

Sommeren er forhåpentlig ikke over allerede, men uansett altfor kort til å sitte og redigere video. Vil du utsette andre for en time med endeløs vandring i Syden, ispedd bassengopptak med plagsomme barnehyl og solbrente engelskmenn? Eller snutter som er så korte at man ikke legger merke til at opptakene nødvendigvis ikke er av Oscar-materiale? Hvis jeg kan velge, tar jeg det siste. Og hvis de i tillegg er sydd sammen sånn passe kult, så kjør på. Clips er laget med det siste konseptet i sinne. Ideelt sett bør man ikke filme mer enn neon få sekunder om gangen, men hvis ingenting skjer, er det fristende å la kamera gå i et par minutter til. Wrong! Klipp det ned til et par sekunder, så ingen rekker å oppdage at det er kjedelig. Folkene bak videoredigeringsappen Cameo har laget en app som er svært kjapp å redigere i, og som gir deg full kontroll.

Når du starter appen, får du en rask innføring i bruken. Du sveiper mot venstre i klippene for å forkorte dem, og holder bildet og drar mot venstre for å få opp en utvidet redigeringsmeny med splitt, kopier, fart og slett. Du kan enkelt bytte rundt på klippene ved å dra dem oppover eller nedover på skjermen. Så legger du til musikk, kommentarer og eventuelt overganger, og trykker på save, før du arkiverer eller deler i vei på sosiale medier. Sånn!

Clips Video Editor

Format: iPhone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til iPhone »

Neste app er magisk!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen