Illustrasjonsbilde.
Teknofil
Illustrasjonsbilde. (Bilde: Shutterstock)

Se opp for komiserien Selfie

TV-kanal lager en egen serie basert på sosiale medier og "likes".

Vi klarer ikke helt å se for oss hvordan komiserien Selfie kan bli en hit, men aldri si aldri. Ifølge Cnet News har det amerikanske TV-selskapet ABC gått med på å produsere en såkalt pilotepisode for en serie med dette navnet.

Handlingen er som følger:  En ukjent skuespillerinne i 20-årene tar mange selvportretter – såkalte selfies – med mobilen sin, og er mer opptatt av å få "likes" i sosiale medier enn å faktisk bli godt likt i den virkelige verden. Etter et ydmykende brudd, får hun plutselig hovedrollen i en video som går viralt på nettet. Da får hun også langt flere følgere på sosiale medier enn hun kunne forestille seg, men av andre grunner. Deretter må hun få eksperthjelp for å reparere sitt ødelagte rykte. Serien skal basere seg løst på filmen My Fair Lady (1964) med Audrey Hepburn, ifølge Entertainment Weekly.

ABC står riktignok bak den populære komiserien Modern Family, som har plukket Emmy-priser de siste fem årene. Derimot er det Emily Kapnek – skaperen av en annen ABC-serie, Suburgatory – som skal lage Selfie. Blir piloten godt mottatt av ABC, er det sannsynlig at den kommer på lufta tidligst neste år.

Nevrobiolog forklarer:
Derfor tar vi selfies »

(Kilder: Cnet News, Entertainment Weekly, IMDb.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen