– Det var slik Sony ble hacket
Teknofil
(Bilde: YouTube)

– Det var slik Sony ble hacket

Se John McAfee hacke en mobil direkte på TV.

Hvem som egentlig stod bak hackerangrepet mot Sony før jul er det vel egentlig få som vet med sikkerhet, selv om Nord-Korea fikk skylden. Nå viser den eksentriske sikkerhetsgründeren John McAfee at angrepet mot Sony på ingen måte trenger å ha vært så sofistikert som mange vil ha det til, melder BGR.

McAfee stilte til intervju hos Fox News, hvor han på direkten klarte å hacke seg inn telefonlista til nyhetsankeret via talepostkassen. Deretter ringte han fra en annen telefon, og kamuflerte anropet som om det stammet fra Fox News' hovedkvarter.

Tror det var slik hackerne lurte Sony-ansatte

Ifølge McAfee var det slik hackerangrepet mot Sony skjedde også. Han tror at de som står bak har utgitt seg for å være fra Sony eller fra FBI, og bedt ansatte om å oppgi passordene sine på telefon. Han tror veldig mange vil la seg lure til å oppgi slike detaljer dersom personen i den andre enden høres overbevisende ut.

Se demoen og hør McAfees forklaring i dette klippet:

Flere kontroverser rundt McAfee

John McAfee startet antivirusselskapet McAfee i 1987, og tjente store penger på å selge selskapet i 1994. Nå har Intel kjøpt opp selskapet, og omdøpt det til Intel Security.

Siden har den skandaleombruste milliardæren vært mistenkt for mord på sin tidligere nabo i Belize, samt anklaget for å være narkotikamisbruker. Disse ryktene svarte han på med en video hvor han ironiserer over alt det som har blitt sagt om ham. Etter det har ryktene om personlighetsforstyrrelser blusset opp.

Se den bisarre videoen med damer, røyking, våpen og «badesalt»
John Mcafee: – Slik avinstallerer du McAfee »

(Kilder: BGR, YouTube)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen