Se lokomotivet Thomas «angripe» superhelten Ant-Man
Teknofil
(Bilde: Marvel Entertainment)

Se lokomotivet Thomas «angripe» superhelten Ant-Man

Se traileren for den nye Marvel-filmen .

Du trodde kanskje det var en grense for hvor skrullete Hollywoods superheltfilmer kan være? Den er i så fall ikke nådd riktig ennå. I sommer kommer nemlig Ant-Man, en film om en veldig, veldig liten superhelt.

Verdens minste superhelt?

Ant-Man handler ikke om en skummel maur/menneske-hybrid, men enn mann som bruker en topphemmelig og høyteknologisk drakt for å krympe seg selv til maur-størrelse. I prosessen får han superkrefter, av en eller annen grunn.

Heldigvis blir ikke dette en film som tar seg selv særlig seriøst, noe den ferske traileren viser. Det er tross alt ikke ofte man ser en mann bli påkjørt av lokomotivet Thomas:

Velkommen til fremtidens krigføring!

Ifølge IMDB kommer Ant-Man til norske kinoer den 22. juli. I rollen som Ant-Man finner vi Paul Rudd, mens Michael Douglas spiller mentoren hans.

Figuren Ant-Man ble skapt av Stan Lee, Larry Lieber og Jack Kirby tidlig på sekstitallet. På den tid var det Hank Pym, Michael Douglas' rollefigur i den nye filmen, som var helten. Da Pym noen år senere pensjonerte, overtok rollefiguren Ant-Man i tegneseriene.

Vil du se mer fra Ant-Man?
Her er den første traileren »

(Kilde: BGR)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen