(Bilde: Svitlana Chepras / Mette K. Haugen / Line Engelstad / Kjersti Botnedal / Henriette Halvorsen)

Se hvordan Oslo måler seg mot Rivieraen

Nå stilles bildene fra Oslo Fotomaraton 2013 ut.

Lørdag 24. august gikk Fotomaraton 2013 av stabelen. Da satte godt over 100 fotografer ut i hovedstadens gater for å ta tolv bilder i løpet av tolv timer, med ett og samme kamera. Hovedtemaet for konkurransen var «Oslo som det nye Nice». I slutten av november skal vinnerne kåres og alle bildene stilles ut.

Franske følelser

Oslo eller Nice?
Oslo eller Nice?Foto: Andreas Helland

Konkurransedeltakerne skulle altså levere tolv bilder etter at dagen var omme. Disse bildene skulle være uredigerte, også selv om kameraet tilbød redigeringsmuligheter. Deltakerne kunne ta så mange bilder de ville, men da kvelden kom og bildens skulle leveres, var det tolv bilder i oppgavenes rekkefølge som skulle finnes på minnekortet.

Deltakerne måtte innom tre sjekkpunkter etter start for å få nye oppgaver. Dermed ble de ledet gjennom en rute fra Sørenga, via Bjørvika og Aker Brygge før de gikk i mål på Grünerløkka.

Underveis skulle de fortolke franske uttrykk fra Rivieraen, ved å ta bilder på veien.

Månedsskiftet november/desember

Utstillingen finner sted på samme plass som deltakerne gikk i mål. I Galleri Cyan i Jens Bjelkes gate 13 skal alle de 1400 bildene som ble tatt denne dagen stilles ut. Utstillingen åpner fredag 29. november klokken 18, med en vernissage der vinnerne blir kåret og mange av deltakerne blir å finne.

Fredag 29. stenger utstillingen klokken 23, i tillegg er utstillingen åpen lørdag 30. november og søndag 1. desember, da mellom 12 og 18.

Les også Konkurranse: Har du lyst på Sonys lille fullformatkamera?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen