Jack Wetheril, fra Futuresource. Grafen er en illustrasjon. (Bilde: Rolf B. Wegner, Hardware.no/sheelamohanachandran2010m, Shutterstock)

Se hvordan nettbrettene kupper PC-ene i Europa

Vi dro til Berlin for å finne ut hvordan teknologimarkedet egentlig endrer seg.

Hardware.no/Berlin: Trendene endrer seg over tid. Det som var den største lykken innen hjemmeelektronikk for 50 år siden er noe helt annet enn hva det er i dag. Nå tar vi både radio og TV som en selvfølge, men slik har det ikke alltid vært.

Det skjer også endringer over kortere tidsrom, selv om det kanskje ikke ligger like opp i dagen som en radio eller TV. Faktisk har teknologimarkedet endret seg betydelig i løpet av de siste årene. PC-markedet er katastrofalt dårlig, deler av Europa er fortsatt i økonomisk krise og de små smarttelefonene kupper stadig markedet til flere og flere dingser. Hvordan skal dette forme de neste årene for oss?

Det mener Futuresource de har svaret på, et konsulentfirma som holder til i England. De analyserer det meste, men har et ekstra godt øye til multimediadetaljer, som maskinvare og strømming, samt alt av hjemmeunderholdning. Til å fortelle mer fikk vi en mer detaljert rapport fra Jack Wetheril fra selskapet.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (7)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen