Konkurranse

Se hvem som vant Samsung Galaxy S III

Vi har trukket vinneren av den første premien i Amobils jubileumsuke.

Konkurransen er over: Vi har kåret en vinner i den første av denne ukens jubileumskonkurranser. Kjetil Uggen Hansen kan se frem til en splitter ny telefon i posten om kort tid. For de av dere som ikke vant er det greit å vite at vi fortsatt har hele fire toppmodeller og to heftige abonnement igjen som skal gis bort denne uken. Bli med oss videre!

Amobil fyller ti år. Som seg hør og bør feirer vi med mobiltelefoner i stedet for kake. Hver dag denne uken legger vi ut en ny konkurranse som du kan delta i. I denne første konkurransen er det Samsung Galaxy S III som er premien.

Les også: Jubileumsuke på Amobil.no

Samsungs posisjon som verdens største mobilprodusent har Galaxy S-serien en viktig del av ansvaret for. Serien gikk etter de absolutte toppmodellene på markedet fra første stund. Galaxy S III er ikke noe unntak.

Android-råtass

Med heftig innmat, en kolossal og skarp skjerm og mange nye funksjoner står den forholdsvis trygt på toppen av Android-berget. For øyeblikket. Avstanden ned til konkurrenter som HTC og LG har minket litt, men det har også avstanden til Apples iPhone-modeller. Som sin forløper, Galaxy S II, blir denne telefonen ofte vurdert opp mot iPhone når folk skal handle ny mobil. Det er det relativt få andre mobiltelefoner som kan skryte av.

Alt som skal til for at du kan vinne lekkerbiskenen er at du svarer på tre spørsmål. Lykke til!

Les testen av Samsung Galaxy S III

Konkurransen varer fra mandag 24. september til onsdag 26. september klokken 12.00. Ansatte i Samsung eller Mediehuset Tek har ikke anledning til å delta. Premien er gitt av Samsung Norge.

Konkurransen ble avsluttet on. 26. sep. 12:00.

  1. Hvor fant lanseringen av Galaxy S III sted?
  1. Hva kaller Samsung menyene sine?
  1. Hva het den første Android-telefonen i vanlig salg i Norge?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen