Tor Slørdal i Samsung gir her en videogjennomgang av de nye funksjonene i Galaxy Note 3. (Bilde: Espen Irwing Swang, Amobil.no)

Se hva Galaxy Note 3 kan

Samsung Galaxy Note 3 er ikke som andre mobiltelefoner.

Amobil/Berlin: Samsungs nye Note er ikke bare en forvokst utgave av Samsung Galaxy S4. Ved hjelp av skriveverktøyet S-Pen kan du får denne telefonen til å gjøre ting ingen andre telefoner kan.

Nytt brukergrensesnitt

Sentralt i brukeropplevelsen er en ny applikasjon som lar deg bruke pennen til å hente frem ulike funksjoner på et øyeblikk. Tegner du en firkant på skjermen, får du opp en meny som lar deg velge hvilken applikasjon du vil starte. Appen åpnes som et vindu på toppen av den appen du  allerede jobbet med.

Om du velger å tegne en sirkel, kan du etterpå velge hva du vil gjøre med innholdet i denne sirkelen. Er det hentet fra en nettside kan du lagre eller dele hele nettsiden med et par klikk på skjermen.

Action-notat

Du kan også åpne et action-notat. Her kan du skrive for hånd, og etterpå velge hva telefonen skal gjøre med det du har skrevet. Slik kan du skrive et telefonnummer for deretter å la telefonen ringe opp nummeret.

Skriver du tekst, kan telefonen oversette dette til redigerbar digitaltekst, og bruke det til forskjellige ting, som for eksempel oppslagsord i et googlesøk.

Her finner du alle våre saker fra IFA »

Se hvordan det virker

Vi har allerede publisert en sniktitt på Galaxy Note 3. Men det kan være vanskelig å forklare hvilke muligheter Note 3 byr på uten samtidig å kunne demonstrere det på telefonen. Vi spurte derfor Tor Slørdal i Samsung om ikke han kunne gi en guidet tur. Her har du den:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen