(Bilde: Inside Telecom)

Se gratis film og TV i sommer

Norske Comoyo lanserer betaversjon av ny strømmetjeneste.

I sommer får du gratis tilgang til filmer og TV-serier, ettersom betaversjonen av Comoyo View åpner dørene. Det skriver vår søsterside Inside Telecom.

Telenor-eide Comoyo har drevet med en pay-per-view-tjeneste i flere år, men går nå over til strømming à la Netflix. Det betyr at du kan se så mye innhold du vil for 99 kroner i måneden – uten bindingstid. Nå er tjenesten i beta, og de som registrerer seg får to måneders gratis bruk.

Direktesendinger fra C More

Comoyo View tilbyr tusen filmer og rundt 40 TV-serier per dags dato, men skal etter betatesten ha 3000 filmer og 140 serier på lager. I tillegg blir seks av C Mores direktesendte kanaler tilgjengelig gjennom View.

– Vi tror vår skandinaviske profil er noe av det som utmerker oss. I tillegg vil vi skille oss fra konkurrentene ved å ha en redaksjonell profil på filmtipsene, istedenfor en algoritmebasert løsning vi har sett andre tilbydere bruke, sier leder for film- og TV-satsingen i Comoyo, Karianne Melleby, til Inside Telecom.

Comoyo View er tilgjengelig på PC og iPad, mens apper for iPhone, Android, Windows 8 og Xbox 360, samt smart-TV-er fra Samsung og LG er på vei.

Sjekk ut Comoyo View på Comoyo.com.

Strømmetjenesten har allerede en avtale med Microsoft:
Comoyo kommer på Xbox 360 »

(Kilde: Inside Telecom)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen