(Bilde: Fractal Design)

Se Fractal Designs nye kabinett

Nå har de oppgradert Arc Midi.

Svenske Fractal Design er på banen med nok et stilsikkert kabinett. Denne gangen er det en oppgradering av Arc Midi som er klar, derav navnet Arc Midi R2. Dette er et mellomstort kabinett, hakket mindre enn Define-serien. Arc-serien er først og fremst myntet på spillere, selv om andre naturlig nok også kan ha glede av dem.

Stilrent som alltid.
Stilrent som alltid.Foto: Fractal Design

Det er flere ting som skiller R2 fra den vanlige utgaven. Blant disse er harddiskbrønnene som er nevnt nedenfor. I tillegg er det integrert en viftekontroller. Av andre nyheter finner vi et sidevindu, filter på frontviftene og skruefesting av frontviftene.

Alle forhold ligger til rette for å få et kabinett uten kabelsalat. En rekke kanaler og gjennomganger er på plass bak hovedkortbrettet.

Foto: Fractal Design

Mange plasseringsmuligheter internt

Harddiskbrønnene er med den nye R2 av den ekstra modulære typen, og tilbyr plass til henholdsvis tre og fem harddisker. Disse modulene kan flyttes rundt inne i kabinettet, og du har en hel rekke med kombinasjonsmuligheter, alt etter smak og behag. Har du for eksempel et ekstremt langt skjermkort, kan du flytte litt på en av harddiskrammene for å gjøre plass.

Nytt for R2 er også to dedikerte plasser for SSD-er, eller 2,5-tommers harddisker, bak hovedkortbrettet.

Det er godt med kjølemuligheter i Arc Midi R2. Fra fabrikken følger det med tre vifter, og det er lagt opp til vannkjøling for dem som liker sånt. Både i toppen og i front er det plass til ekstra tykke radiatorer, uten noen ytterligere modifikasjoner. Dog risikerer du å måtte flytte litt på harddiskbrønnene om du vil ha radiatoren i front.

Arc Midi R2 kommer på markedet i mars, og veiledende pris er satt til 799 svenske kroner. Arc Midi, altså forgjengeren, selges for tiden til snaue 700 kroner i Norge, så utsalgsprisen her til lands blir nok i samme området.

(Kilde: Fractal Design)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen