Se det beste fra uka som gikk

Fikk du med deg alt som skjedde?

I løpet av forrige uke testet vi en rekke spennende produkter, blant annet Norges kraftigste spillmaskin. Samtidig har vi gjør en av de mer helsprøe testene våre på lang tid, og onsdag ble det klart at HBO endrer de omstridte vilkårene for bindingstid.

Her følger en oversikt over de viktigste sakene fra uken som gikk:

Lekkert hodesett med god lyd

Er du på jakt etter hodetelefoner for spilling, byr markedet på et hav av valg. Vi fikk testet en av de virkelige råtassene, Tritton 720+. Her får du ikke bare et hodesett med lekker design, men også en dedikert forsterker, og det hele fungerer like godt på PC som på konsoll.
Les hele testen her »

HBO Nordic endrer vilkårene for bindingstid

Stemningen ble ikke helt på topp da vi kunne melde at HBO Nordic, som kommer til Norge om ikke lenge, ville få 12 måneders bindingstid. Etter mye frem og tilbake, ble det klart forrige uke at selskapet endrer vilkårene sine, slik at det blir mulig å teste tjenesten før du binder deg for et helt år. Men gratis blir det neppe.
Les hele saken her »

Slik får du rå spillgrafikk

Dette er en guide vi originalt skrev våren 2011, men pent lite har endret seg siden da. Denne måneden kommer det et hav av spennende spill. Det begynner med Black Ops 2-kickoff i morgen, etterfulgt av stortitler som Far Cry 3, Hitman og Assassin's Creed III i løpet av måneden. For å gi deg selv den beste opplevelsen, forteller vi deg hvordan du stiller inn grafikken.
Les hele guiden her »

Vi pakker opp MacBook Pro med Retina-skjerm

De fleste bærbare maskiner har i dag en ganske døll skjermoppløsning, selv om det som alltid finnes unntak. Allikevel ligger den 13-tommer store MacBook Pro med Retina-skjerm i en litt egen liga. Vi fikk maskinen inn til test, pakket den opp, og tok selvfølgelig en haug av bilder i samme slengen.
Se alle bildene her »

Her kjøler vi PC-en med en løvblåser

Noen ganger liker vi å gjøre ting som ikke akkurat står i læreboka. Å koble både en støvsuger og løvblåser med orkan-styrke inn i datamaskinen er ikke hverdagskost, men moro var det! Responsen har vært overveldende, så dette blir garantert ikke siste gang du vår lese noe slikt hos oss.
Les hele testen her »

Vi har testet Norges råeste spill-PC

Har du penga kan du lage temmelig ville spill-PC-er i dag. For å lage et like tøft monster som det vi har testet trenger du imidlertid mer enn bare penger. Den er nemlig ikke bare spekket med de råeste komponentene på markedet, den er også kjølt ned til 45 kuldegrader og overklokket så det synger etter. Dette er et skikkelig beist – og prisen er snaut 60 000 kroner.
Les hele testen her »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen