Daenerys Targaryen er høyaktuell for jerntronen.
Teknofil
Daenerys Targaryen er høyaktuell for jerntronen. (Bilde: HBO)

Se de nye trailerne fra kommende HBO-serier

Mer fristelse fra Game of Thrones og Silicon Valley.

TV-giganten HBO har mye spennende på programmet denne våren. Game of Thrones går inn i sin fjerde sesong, mens «Beavis and Butt-head»-skaperen har premiere med en helt ny serie på TV-kanalen.

Både Silicon Valley, som den nye HBO-serien heter, og Game of Thrones, har premiere den 6. april. Med en knapp måned å vente, frister selskapet oss med et par nye trailere.

Spring is coming

Den tredje traileren fra Game of Thrones hinter mer om hva karakterene vil ta seg til videre, og hvilke valg de er nødt å gjøre etter blodbadet som utspilte seg i slutten av forrige sesong. Det er i alle fall ingen tvil om at den fjerde sesongen vil bli minst like spennende som de foregående.

 

Ny humorserie på HBO

Silicon Valley tar for seg livene til seks unge programmerere, som prøver å lykkes i den berømte Silicon Valley i nord-California. Serien er skrevet av Mike Judge, blant annet kjent for klassikeren «Beavis and Butt-head».

Traileren tar deg med på en liten rundtur med karakterene, og du som er IT-interessert vil nok fort finne deg til rette i sofaen med Silicon Valley på skjermen.

Disney møter Game of Thrones:
Se figurene som ligner på hverandre »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen