(Bilde: Nokia/KaZ via The Verge/montasje)

Se de nye bildene av Lumia 1520

Den kommende 6-tommeren til Nokia stilte til photo-shoot.

En utro mobiltester for Nokia, som går under kallenavnet KaZ, har lekket mange nye bilder av den kommende mobil- og nettbretthybriden Nokia Lumia 1520 til nettstedet The Verge.

De siste ukene har det dukket opp flere bilder som kunne knyttes til nettopp Lumia 1520, men bildene og informasjonen fra KaZ virker som enda sikrere bevis på hva vi har i vente. Nokia, eller skal vi kanskje begynne å si Microsoft nå, har invitert til et arrangement i slutten av september, der de sannsynligvis vil lansere giga-mobilen sin (eller mini-nettbrettet sitt).

Avslører detaljer

Bildene til KaZ viser en sværing med full-HD-skjerm (1080p) som kjører nye Windows Phone 8, altså med oppdateringen General Distribution Release 3 (GDR3). Denne store oppdateringen byr på flere justeringer, men også nye funksjoner, slik som at du enkelt kan lukke programmer som kjører i bakgrunnen, en dedikert kjøremodus, og ikke minst støtte for nettopp Full-HD-skjermer.

Videre får du en ekstra rad med "fliser" (tiles) på Nokia Lumia 1520. Kameraet skal være omtret det samme som i Nokia 925, med Pure View-teknologi. KaZ hevder for øvrig at hybriden vil ha 2 GB RAM, 32 GB interneminne og plass til SD-kort. Som antydet i tidligere rykter, vil prosessoren være en Snapdragon 800.

Les også: – Nokia er i siget på Windows-plattformen

Se flere bilder hos The Verge

(Bilde: KaZ via The Verge)
(Bilde: KaZ via The Verge)
(Bilde: KaZ via The Verge)
(Bilde: KaZ via The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen