Se de komiske iPhone 6-plakatene
Teknofil
(Bilde: Skjermdump fra Twitter/@taknil/@flyosity/teknofil.no/montasje)

Se de komiske iPhone 6-plakatene

Prøver de å selge bøyde telefoner?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

«Alt som kan gå galt, vil gå galt», ifølge Murphys lov. At akkurat det gjaldt Apple visste vi ikke, men nå kan det hende det er noe sant i det.

Det er kanskje en storm i et vannglass, men det har uansett stormet rundt Apple siden de lanserte iPhone 6 og 6 Plus. Først og fremst fordi storebroren av de to populære telefonene visstnok skal ha en tendens til å bøye seg svært lett – noe det ser ut til at enkelte reklameplakater er helt enige i, ifølge The Daily Dot.

Bøyde reklameplakater

Enkelte Twitter-brukere nå har kvitret om at enkelte reklameskilt for de nye iPhone-ene på nokså humoristisk vis bøyer seg. Etter all kritikken er det ganske ironisk at det nå tilsynelatende ser ut til at Apple selv også reklamerer for bøyde telefoner.

Den første rapporten om at tingenes iboende ondskap hadde vendt sin vrede mot Apple kom fra Berlin, via Twitter-brukeren @taknil:

 

Som vi kan se minner bildet svært mye om de som florerte under det den såkalte «bendgate»-skandalen, altså da telefonene bøyde seg.

Man skulle kanskje tro at dette var enden på visa, men litt senere kom det nok et lignende bilde – denne gangen fra brukeren @flyosity i Nederland:

 

Ikke et stort problem

Til Apples forsvar er det verdt å nevne at iPhone 6 og 6 Plus ifølge vitenskapelige tester ikke bøyer seg noe lettere enn flere andre smarttelefoner, og at du skal ta rimelig hardt i for å faktisk kunne endre telefonens fasong.

Det hindret imidlertid ikke noen fra å prøve på å knekke en iPhone 6 Plus fysisk i en Apple-butikk, men utenom slike uprovosert herværk var det ifølge Apple selv kun 9 forbrukere som forsøkte å få reklamasjon på denne type skade i løpet av de første ukene. Og med tanke på hvor mange telefoner Apple selger er ikke det egentlig spesielt mye.

Apple er kilden til mye humor:
Dette er noen av de beste utslagene til «bendgate»-skandalen! »

(Kilde: The Daily Dot)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen