Se bildene fra luftgitarkonkurransen

Se bildene fra luftgitarkonkurransen

Disse vant beta-testabonnement på "lossless" WiMP.

I forrige uke hadde vi en konkurranse på Amobil.no hvor du kunne bli blant de aller første i Norge til å teste musikktjenesten WiMP i "lossless" (tapsfri) versjon. Dette innebærer at lydfilene er identiske med den originale lydkilden, eksempelvis en CD.

Konkurransen gikk egentlig bare til fredag, men til da hadde vi kun fått inn tre bilder med temaet luftgitar. Dermed bestemte vi at både "Pineapplemoonshine", "Amunj" og "2an" vant hvert sitt test-abonnement.

De siste to vinnere

Vi bestemte oss imidlertid for å gi andre lesere muligheten til å sende inn sine luftgitarbilder over helgen, og konkurrere om de siste to WiMP-abonnementene. Hele seks luftgitar-bilder hadde dukket opp mandag morgen, og nå har redaksjonen plukket sine to favoritter blant disse.

Den første vinneren er forumbruker "luftgitarer", som med sitt rocka' baris-bilde formidlet essensen av luftgitarspilling på en helt sensasjonell måte. Gratulererer!

Forumbruker "luftgitarer".
Forumbruker "luftgitarer".
Forumbruker Anne76.
Forumbruker Anne76.

Samtlige av de seks innsendte innslagene hadde vel strengt tatt fortjent å vinne, men dessverre hadde vi bare to test-abonnementer å dele ut. Etter høylytt krangel og antydning til knuffing måtte vi til slutt ty til en demokratisk avstemning for å kåre den andre vinneren. Valget falt på:

Forumbruker "Anne76" som lastet opp et bilde av "rocke-kidsa", som tilsynelatende er godt i gang med å krøkes til å bli morgendagens virtuosoer i sjangeren luft-"Guitar Hero". Gratulerer!

Vinnerne kontaktes på personlig melding i forumet.

Alle bildene fra konkurransen ser du her:

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen