Se, fremtiden er her!

Foruten muligheten til å spille av høytoppløste filmer i hjemmekinoen, har Blu-ray også noen andre ess i ermet. Med BD-Live (Blu-ray profil 2.0) har man muligheten til interaktivitet med filmene man kjøper.

Til nå har vi ikke sett stort annet enn muligheten til å laste ned trailere, undertekster til filmer, og litt andre godsaker. Dette kan knapt kalles annet enn ekstramateriale, men nå skal Sony vise hva en moderne Blu-ray-spiller virkelig kan få til.

Lag din egen musikkvideo

Step Brothers er en komedie med blant annet det hysteriske komikerparet Will Ferrell og John Reilly i hovedrollene, men det er ikke handlingen som er revolusjonær, men heller funksjonene på Blu-ray-platen. Her kan man lage en musikkvideo ved hjelp av et integrert program som blander sammen de klippene en selv måtte ønske med musikk og video fra filmen.

Filmene kan lastes opp på nett, vurderes av andre, og du kan dele filmen med venner og bekjente. Du kan selvfølgelig også se filmene som andre har laget.

Under er det en video som demonstrerer mulighetene.

Sony får Will Ferrell og John Reilly til å danse på din kommando.

En revolusjon kan man neppe kalle det, men kanskje en beskjeden start? Man kan for eksempel tenke seg at barnefilmer også kan inneholde spill, storstilte filmer kan ha quizer med premier, og kanskje vil det en dag finnes filmer man selv styrer handlingsgangen i, og man kan forme karakterene etter eget ønske.

For å ta i bruk disse funksjonene fra Step Brothers må man ha en BD-Live kompatibel Blu-ray-spiller, som kun de aller nyeste spillerne er. Se utvalget av Blu-ray-spillere i vår prisguide.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen