Test

Scythe Kamakaze Rev. B

Summary in English

 

Scythe er en relativt ukjent produsent for oss nordmenn. Den Japanske produsenten er ikke gammel, og har kommet opp med en meget spennende kjøler i Kamakaze.

Kjøleren har likhetstrekk med Swiftech sine MCX462/478-V og Alpha 8045. Den er bygget opp av aluminium med en kobbersåle, og har omkring 500 ovale pinner på 2*1,5mm - det er det som er det viktige her. Vi har tidligere sett at dette designet er meget effektivt, så vi er selvfølgelig meget spente på om Kamakaze takler designet like godt som sine konkurrenter.

Kjøleren har et par andre løsninger som har vist seg å være meget effektive. For det første er viften plassert ca. 5mm over kjøleren slik at dødpunktet under viftens motor blir minimalt, og viften er montert slik at den suger luft opp gjennom kjøleren.

Dernest har kjøleren en "kåpe" som går et stykke ned på pinnene. Dette fører til at luften ikke tar snarveien mellom kjøleren og viften, men kommer i god kontakt med kjøleribben helt nederst mot prosessoren. "Kåpen" er også en trakt fra den 70mm store kjøleribben til den 80mm store viften.

 

Takk til Scythe som sendte Kamakaze til test.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen