Scott Kelby med ny bok

Tredje bok i Scott Kelbys populære serie om digital fotografi er på vei, og den engelske utgaven kan allerede forhåndsbestilles i enkelte utenlandske nettbutikker. Selve boken slippes imidlertid ikke før i august, skal vi tro en av disse. Tredje bind i serien skal i følge Kelby handle om mer avanserte teknikker enn de to første.

Bind en og to av bøkene er allerede oversatt til norsk, og vi har grunn til å tro at det også denne gang er Toralv Østvang som skal stå for den jobben. Til daglig er han fagredaktør i PCWorld Norge.

Scott Kelbys bøker har raskt blitt populære blant nybegynnere innen digitalfoto, kanskje mest på grunn av sin lettfattelige stil og utstrakte bruk av eksempler. For mer erfarne fotografer blir bøkene imidlertid ofte litt for "kokebokaktige", siden de kan sies å baseres på en slags oppskrifter til etterfølgelse, men dette kan likevel være en god måte å lære ulike basisteknikker på.

PS!
Våre egne brukere er forresten ikke verre enn at de har funnet feil i bind to, i kapittelet om makroobjektiver (side 175).

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen