Satte ny verdensrekord i SMS

Alternativ tekst mangler

Selv om du føler du er kjapp på SMS-skriving, slår du neppe Ang Chuang Yang fra Singapore. Han er nemlig verdens raskeste til å skrive SMS, og slo nettopp den gamle verdensrekorden.

16-åringen tastet nylig inn Guinness Rekordboks vanskelige tekstmelding på 41,52 sekunder, skriver VG.

Det var kun med små marginer Yang greide å slå den gamle rekorden. Den tidligere innehaveren av rekorden var amerikankse Ben Cook, som skrev meldingen på 42,22 sekunder. Du kan lese mer om dette i saken "Satte verdensrekord i SMS".

Men selv om Yang nå innehar verdensrekorden, er han ikke fornøyd med tiden. - Jeg skal prøve på 39 sekunder til neste år, sier han til Reuters.

Setningen, som er vanskelig både å stave og uttale, lyder som følger: The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.

Norsk SMS-dronning
Her i Norge har vi en egen mester i SMS-tasting, nemlig Ingamay Halvorsen S. Adoo fra Sandefjord. Hun greide å skrive Guinness Rekordboks SMS-tekst på ett minutt og åtte sekunder under VM i SMS-tasting på HW LAN i oktober. Du kan lese mer om NM i SMS-tasting i saken "Den nye SMS-dronningen".

Har du lyst til å prøve deg selv, er det bare å finne frem stoppeklokken. Men husk at teksten må skrives uten telefonens ordbokfunksjon.

(Kilder: VG)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen