Satser på kombinasjonsskjermer

Kombinasjon
De to nye skjermene er i utgangspunktet vanlige LCD-skjermer beregnet for bruk med PC, men for å få det meste ut av de kommer de også med en TV-tuner som forvandler de til fristende flerbruksskjermer. Med en oppløsning på 1280 x 1024 piksler skulle det ikke være noe i veien med bildekvaliteten på TV-sendingene.

"Den ultimate spillskjermen"
17-tommeren L17T retter seg inn mot spillerne, med en responstid på 12 ms. TV-tuneren, som byr på innganger for både kompositt og s-video, gjør den også attraktiv som et alternativ til TV-en i stua når far vil se dagsrevyen og barna vil spille Playstation.

Med DVI-inngang skulle bildekvaliteten fra vanlig PC eller MAC også være sikret. Den veiledende prisen på 4456 kroner er heller ikke avskrekkende for en skjerm som byr på så mye funksjonalitet.Hyundai L19T+

"Hybel-TV-en"
For de som synes 17 tommer er i minste laget og heller vil kaste ut den tradisjonelle TV-en med bilderør, har Hyundai kommet med L19T+. Dette er i likhet med lillebroren en kombinert PC-monitor og TV. Her ligger fokuset mer på film og TV enn spillopplevelsen.

Med et kontrastnivå på 700:1 og innsynsvinkel på minst 170 grader skulle bildekvalitet og fargegjengivelse være sikret. Veiledende pris på denne modellen skal ligge på 5947 kroner.

Begge skjermene kommer med to integrerte høyttalere som skal yte 2 watt hver, samt en fjernkontroll. Designet er likt på de to skjermene, og de skal allerede være i salg.

Hyundai er heller ikke alene om å tilby LCD-skjermer med TV-tuner. Vi har tidligere omtalt Iiyama E430T, som er en 17-tommer med samme type funksjonalitet.

(Kilde: Hyundai)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen