Satser på GPS-mobiler i Norge

Du har kanskje ikke hørt om Mio? Da er du ikke alene. Mio er et selskap med base i Belgia, som utvikler og selger GPS-enheter i flere former, som for eksempel PDA-er og smarttelefoner.

Nå har selskapet blitt Europas fjerde største leverandør av mobile GPS-enheter. I sin jakt på nytt terreng retter belgierne nå blikket mot lille Norge, og varsler økt satsing her på berget.

- Vi er veldig godt fornøyd med at produktene har solgt så bra i Norge, sier Leo Exter, markeds- og kommunikasjonssjef i EMEA Mio Technology, i en pressemelding. - Norge er et modent marked for denne typen produkter. Vi ser frem til å få bedre kontakt med våre norske distributører og brukere, sier Exter.

Per i dag har Mio flere produkter på det norske markedet, som blant annet selvstendige GPS-enheter og PDA-er med innebygget GPS.

Det mest interessante er likevel GPS-smarttelefonen Mio A701. Mio A701 kommer med Windows Mobile 5.0 som operativsystem, noe som innebærer at du kan bruke programmer som Word, Outlook og MSN Messenger på den.

Skjermen til Mio A701 har en oppløsning på 240 x 320 punkter, og måler 2,7 tommer. GPS-telefonen har også fått et integrert kamera som kan ta bilder i 1,3 megapikslers oppløsning.

Ellers har Mio A701 et internminne på 192 MB og støtte for minnekort. Du kan lese flere detaljer om Mio A701 i saken "Ny GPS-PDA-mobil". Prisen på alt mulig-telefonen ligger for tiden på mellom 4700 og nesten 6000 kroner, alt etter hvor du handler. De beste prisene finner du i prisguiden vår.

Og nå skal det altså bli flere Mio-produkter på det norske markedet, og Exter er overbevist om at Mio kommer til å erobre like høye markedsandeler i Norge som i resten av Europa.

Mer informasjon om Mio og deres produkter finner du på selskapets nettsider.

(Kilder: EMEA Mio Technology)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen