Satser knallhardt på Bada

Et av høydepunktene fra årets mobilmesse i Barcelona var utvilsomt Samsung Wave; en mobil med fokus på sosial nettverkstjenester som Facebook og Twitter, samt støtte for musikkstreamingstjenesten Wimp. Den har en 3,3-tommers kapasitiv AMOLED-skjerm, touchfunksjonalitet – etter sigende – på høyde med iPhone, og det nye operativsystemet til Samsung kalt Bada. Med en prislapp på rundt 4 000 kroner (usubsidiert) blir det spennende å se om dette blir en hit blant publikum. Det tror i alle fall Samsung.
Ifølge Mobil.nu skal Samsung Wave selges i 10 millioner eksemplarer verden over, noe som viser at Samsung satser tungt på sin første Bada-mobil. Mobilen kommer på markedet i april, men vil allerede i løpet av mai selges i de 50 landene Samsung prioriterer. Vi får vel anta at Norge faller inn i sistnevnte gruppe, så da blir nødvendigvis ikke ventetiden så lang for deg som klør i fingra etter å prøve Samsung Wave.
Den koreanske mobilprodusenten lover dessuten 1 000 applikasjoner i sin Bada-applikasjonsbutikk innen utgangen av året. Software Development Kit (SDK) for Bada vil etter planen bli lansert i mars.

Se flere bilder av Samsung Wave her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen