(Bilde: Panasonic)

Satser fortsatt på superzoom

Panasonic slipper nytt kompaktkamera med 20x optisk zoom.

Panasonic har virkelig gått inn for å åpne CES med et brak. LUMIX DMC-TZ40 er et av verdens tynneste kompaktkameraer med 20x optisk zoom, og har fått Leica-optikk med minste brennvidde 24mm. Bildesensoren er på voksne 18,1 megapiksler, og kameraet filmer i full HD i AVCHD-format. Det er også innebygd mikrofon som tar opp lyden i stereo. Batteriet skal også være betydelig oppgradert fra forgjengeren.

Foto: Panasonic

Akam hadde åpenbart rett i sine antagelser for 2013 om at dette er året hvor praktisk talt "alt" kommer med WiFi. Også denne oppdateringen i Panasonics serie av kompakte superzoomkameraer vil få samme app-funksjon som nye LUMIX DMC-FT5, slik at du kan fjernstyre kameraet fra nettbrett og mobiltelefon og bruke skjermen på "fjernkontrollen" som søker, og kontrollere både zoom og lukker via appen.

TZ40 skal angivelig være i stand til å fokusere på 0,1 sekund og ta opptil ti bilder i sekunder. Det er også ansiktsgjenkjenningsfunksjon i kameraet, som finner ut hvor ansiktene befinner seg i bildet og justerer innstillingene for å eksponere ansiktene best mulig. Det er også lagt inn en rekke kreative moduser for film og stillbilder, deriblant muligheten til å ta opp film i "super slow motion" og ta bilder med forskjellige bildestiler.

Les også: Vår test av Panasonic TZ20

Kilder:
Pressemelding fra Panasonic.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen