Test

Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X

I løpet av de to første månedene etter at AMD slapp 5-serien ble samtlige skjermkort fra alle produsenter solgt med referansekjøleren, en kjøler som på mange måter har vært en tydelig karakteristikk for de nye kortene mot slutten av 2009.

Det har vært et betydelig leveringsproblem innenfor flere segmenter den siste tiden, og dette har også påvirket skjermkortmarkedet. Uansett, det tok ikke lang tid før de individuelle produsentene fikk leke fritt med kortene. Sapphire er en av produsentene som nå har satt sin egen kjøler på skjermkortet, og lekt litt med frekvensene.

I dag er det Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X vi skal ta en nærmere kikk på. Sapphire selger nemlig Radeon HD 5770 i to versjoner, én av referansetypen som mer eller mindre bare kommer rett ut fra AMDs fabrikker, og et annet kort som de har lekt litt med.

Kjernefrekvensen har fått en liten dytt, men utover det er det ser det meste ganske så likt ut. Den store fordelen ligger riktig nok ved kjølingen, som skal være stillegående og samtidig by på betydelig lavere temperaturer. Vi tar en nærmere kikk!

Takk til Sapphire som sendte kortet til test.

Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X 1GB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen