Sapphire med to AM2-hovedkort

Alternativ tekst mangler
Bilde: Planet 3Dnow!/PC-AM2RD580

Sapphire er kjent for sine ATI-baserte grafikkort, men ATI-partneren lager også hovedkort. Nå lanserer Sapphire et mATX-hovedkort og et overklokkingsvennlig hovedkort med RD580-chipset.

PE-AM2RS485M er et micro-ATX-hovedkort med integrert grafikk, Radeon Xpress 1150-chipset og SB600-sørside. Kortet støtter alle dagens AM2-CPU-er, inkludert Athlon64, FX og dobbelkjerne-CPU-er. Siden kortet er bygd på mATX-plattformen får det plass i relativt små og nette kabinetter.

Kortet støtter opptil 4 GB Dual Channel DDR2-minne. Kortet har ellers et PCI-Express x16-spor, et PCI-Express x1-spor, og to vanlige PCI-spor. Kortet har fire SATA-II-kontakter. PE-AM2RS485M støtter også High Definition-audio, med 8-kanals lyd og digital SPDIF-ut.

PURE CrossFire PC-AM2RD580 er på sin side et fullvoksent ATX-hovedkort for entusiastene der ute. Kortet har CrossFire Xpress 3200 chipset, og SB600-sørside. Kortet har selvsagt også to PCI-Express x16-spor, noe som muliggjør CrossFire-oppsett med doble ATI-grafikkort.

Kortet har ellers Firewire, Gigabit LAN, og hele 10 x USB 2.0-porter. Kortet har 8-kanals High Definition Audio med SPDIF-ut, og åtte SATA-II RAID-kontakter.

Sapphire lover også ut svært gode overklokkingsegenskaper, og et unikt design i hvit PVC.

Det er enda litt tidlig å si noe om når kortene kommer til Norge, men følg med i vår lanseringsuide.

(Kilde: Sapphire [1] [2])

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen