Lagermedarbeidere er blant yrkesgruppene som kan få en helt annen arbeidshverdag med smart-briller.
Lagermedarbeidere er blant yrkesgruppene som kan få en helt annen arbeidshverdag med smart-briller. (Bilde: Vuzix)

SAP tester smart-briller

Vil gi deg utvidet virkelighet på jobben.

Programvaregiganten SAP, som leverer forretningssystemer til mange av Europas største selskaper, tester nå smartbriller på løsninger beregnet på deres kunder.

Blant annet har man testet å la smartbriller guide en lagermedarbeider ut ifra en bestemt plukkliste. Et annet eksempel er truckfører som kan få hjelp til å løse tekniske problemer.

SAP har nå testet og godkjent smartbriller fra Vuzix til bruk med selskapets Inventory Manager, Work Manager, CRM Service Manager, Rounds Manager og Machine-to-Machine Platform.  

Her er Google Glass-utfordrerne

Smartbriller på jobb

Vuzix er blant pionerene innen smartbrille-teknologi, og har utviklet produkter for blant annet det britiske forsvaret siden 1997. Selskapet har en stor portefølje av smartbriller, som varierer i pris fra rett under 4000 kroner til nærmere 40 000 kroner.

Vuzix-brillene fungerer foreløpig bare med Android-telefoner. Selskapet opplyser imidlertid at de arbeider med støtte for Apples telefoner og nettbrett.

SAP er en programvareleverandør som leverer moduler til sine kunder, fortrinnsvis store bedrifter. SAP leverer blant annet programvareløsninger for regnskap, økonomi, salgsstøtte, distribusjon, innkjøp og lagerstyring, logistikk, vedlikehold, produksjon og personalbehandling.

Vuzix har i dag kontorer i USA, Japan og Storbritannia. Selskapet ble grunnlagt i 1997, og holder flere patenter og IP-lisenser.

Les mer: Siri disser Google Glass

Kilde: (IDG.se)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen