SanDisk med MP3-spillende kortleser

Spesifikasjoner er lagt inn i Produktguiden

Spesifikasjoner er lagt inn i Produktguiden

Pressemelding

SanDisk Photoalbum – dekker det meste!

Det er morsomt med masse dingser. Men hva om du hadde én eneste enhet som dekket de fleste av behovene dine?

Det er jo mer praktisk. SanDisk Photoalbum hjelper deg med det meste. Det er en kortleser, en MP3-spiller, en bildefremviser og en filmfremviser – i en enhet! Trenger du egentlig så veldig mye annet?


SanDisk Photoalbum leser CompactFlash type I og II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Smart Media, xD, SD og MultiMediaCard. Dermed skulle de fleste behov innen dette segmentet være dekket. SanDisk Photoalbum er nærmest enerådende når det handler om minnekort.

Kort sagt betyr dette at du kan se dine egne bilder på din egen TV. Du kan lage dine egne digitale fotoalbum. Men SanDisk Photoalbum har mer å tilby deg.

Det spesielle med SanDisk Photoalbum er nemlig at det er det eneste produktet som dekker følgende områder: Det er en kortleser, en bildefremviser, en filmfremviser og en MP3-spiller.

Enheten er kompakt, den er lett å bruke og den gjør at brukeren kan vise stillbilder og video på sin egen TV. I stedet for at venner og bekjente skal se bilder og film på en PC-skjerm er det bare å koble SanDisk Photoalbum til et fjernsynsapparat som har en audio/video-inngang. Med ett kan alle se bildene større enn de er i virkeligheten.

SanDisk Photoalbum leveres med en fjernkontroll med flere funksjoner.

Veiledende pris er 599 kroner.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen