SandForce har fikset blåskjermblemme

OCZ først ute med oppdatering som skal løse SSD-problemene.

Teknologien som stadig gir oss fetere SSD-er er ikke helt uten barnesykdommer. Spesielt modeller basert på SandForce 2200-kontrolleren har hatt omlag en prodsentdels andel som har slitt med både hikke og blåskjerm (BSOD).

En av de store pådriverne for å finne en løsning på dette har vært OCZ, og det er forståelig. Ikke bare omsetter de mengder med SandForce-baserte SSD-er, men etter at de droppet produksjonen av minnemoduler har de også ett bein mindre å stå på hvis salget eller ryktet skulle svikte på grunn av problemene.

Etter hva som må ha vært en del prøving og feiling har SandForce omsider kommet opp med en løsning på problemene, og etter noen uker med testing hos OCZ slippes nå en ny fastvare som skal fikse trøbbelet med blåskjerm.

Oppgrader hvis du har problemer

Den nye fastvaren for OCZ er versjon 2.15, og OCZ råder alle som har opplevd problemer med blåskjerm til å oppgradere sin SSD. SandForce selv har den samme fiksen i sin fastvareversjon 3.3.2, som nå skal være på vei ut til andre produsenter som bruker SandForce 2200-brikken.

Får du blåskjerm og ikke har OCZ-SSD kan du altså likevel regne med at en fiks er rett rundt hjørnet.

Den nye fastvaren for OCZs SSD-er finner du her.

Kilde: Anandtech

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen