Samsungs toppmobiler selger godt

Når ny milepæl med 30 millioner Galaxy S og S II solgt.

Mens Apple skryter av salgsrekord for iPhone 4S, kontrer Samsung med litt av en milepæl for sine egne mobiler. Ifølge en pressemelding har de solgt totalt 30 millioner av Galaxy S og oppfølgeren Galaxy S II siden de ble lansert.

Kraftig økning

Helt siden Galaxy S II ble lansert har vi stadig hørt oppdateringer på salgstallene fra Samsung.

Etter 55 dager hadde de solgt tre millioner eksemplarer, og i september hadde antallet økt til 10 millioner. Nylig ble mobilen også tilgjengelig i USA, som fram til nå har måttet nøye seg med andre mobiler. USA-lanseringen ser imidlertid ut til å ha gjort sitt, og salgstallene har skutt i været.

I pressemeldingen skriver Samsung at dette er en videreføring av suksessen til den første Galaxy S-mobilen de lanserte i 2010, som også var en salgssuksess for selskapet.

Gir seg ikke

Samsung har virkelig gått på offensiven den siste tiden. Før Apple engang lanserte sin nye iPhone 4S fortalte Samsung at de var klare for angrep, og lovet på heder og ære at de ville gjøre alt i sin makt for å stoppe den neste iPhonen.

Da mobilen endelig ble lansert, leverte Samsung inn søksmål i Frankrike og Italia, og i går saksøkte de Apple i ytterligere to land.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen