Samsungs supermobiler

 

SGH-Z560_Front_ClosedNye teknologier
Flere av de nye modellene Samsung lanserer i dag, er ifølge selskapets pressemelding banebrytende. De viser i likhet med Ericsson frem HSDPA (Hich Speed Downlink Packet Access), med hastigheter helt opp i 3,6 Mbps.

Samsungs første mobiltelefon med støtte for HSDPA har fått navnet Z560, og har en overføringshastighet på 1,8 Mbps, som også er ganske imponerende.

I tillegg til de høye hastighetene har Z560 fått både 2 megapikselkamera med autofokus, MP3-spiller med utvendige musikknapper, plass til minnekort og en stor og tydelig skjerm.

 

SGH-P910_3TV på mobilen

Det råder stor usikkerhet om det er standarden DMB eller DVB-H som vinner i mobil-TV-striden, men at vi skal få TV på mobilen er det ingen tvil om.

Også Samsung vil vise europeere mobil-TV, og lanserer sin første TV-mobil for Europa. Ifølge Samsung vil P900 bli lansert i Tyskland i god tid før fotball-VM, slik at alle fotballentusiaster kan få med seg alle høydepunktene.

Skjermen kan vris og vendes på, slik at TV-sendingene han nytes i bredbildeformat.

Av andre nyttefunksjoner kan 2 megapikselkamera, MP3-spiller og støtte for de vanligste videoformatene nevnes.

Samsung viser også frem 6 andre TV-mobiler i Barcelona, så det er ingen tvil om at mobil-TV er et av de viktigste satsingspunktene i 2006.

SGH-i320_FrontWindows
PDA-mobilen i320 er en av de Norden-aktuelle mobiltelefonene i lanseringsdrysset. Den slanke PDA-mobilen har fått presset inn både Windows og qwerty-tastatur, 1,3 megapikselkamera og en rekke andre nyttige funksjoner.

Med operativsystemet Windows Mobile 5 er det ingen sak for Windows-brukere å manøvrere seg raskt gjennom menyer og bruke i320 som et arbeidsverktøy. Skjermen er 2,2 tommer, og kan ved hjelp av den innebygde dokumentleseren brukes til å lese de vanligste filformatene, inkludert Microsoft Office-dokumenter.

i320 kommer til Norge nærmere sommeren.

 

Wimax

Også Wimax har fått plass på listen over nyheter fra Samsung. Mobiltelefonen M8000 blir vist frem på mobilmessen, og en rekke WiBro-tjenester (den koreanske versjonen av Wimax) vil bli vi vist frem.

Samsung vil ifølge en pressemelding fra selskapet, vise frem broadcasting, nettverk i hjemmet, videokonferanse, video-on-demand, navigeringstjenester og push-to-all.

 

WiBro tilbyr en hastighet på mellom 20 og 30 Mbps fra basestasjonene, og mobilen vil bli lansert i Korea i løpet av første halvår 2006.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen