Samsungs sommernyheter

Vi i Mobilen.no har allerede ventet en stund på de nye modellene Samsung nå bekrefter kommer til Norge. Nå er ventetiden kortet betraktelig ned, og prislappen på nykommerne fastsatt.

Design
Den lekreste av de tre modellene har fått navnet E900. Designperlen fra Samsung er utstyrt med trykkfølsomme taster og et moteriktig utseende. Overflaten likner LGs Chocolate, men skal ifølge Samsung ha et langt bedre brukergrensesnitt.

Det vil si – med E900 lanserer Samsung sin nye meny og grafikk som skal gjøre det lettere for brukeren å navigere seg frem på mobilen. En rekke forbedringer skal være gjort siden sist, og vi gleder oss til å sjekke både nye ikoner, SMS-tekstflyt og undermenyer med hukommelse.

E900 har ikke bare utseende med seg. Den har også fått en rekke nyttige og praktiske funksjoner som 2 megapikselkamera, MP3-spiller, mulighet for eksternt minnekort samt EDGE og en rekke funksjoner som gjør det mulig for kontorrotter å ha en lekker mobiltelefon.

Prislappen lyder 3200 kroner, og modellen er tilgjengelig allerede i juli.

Alt i ett
Den modellen vi gleder oss mest til er Z710. Dette er nemlig en mobiltelefon som har tilnærmet alt vi kan ønske oss. Dersom prisen på 4900 kroner ikke skremmer deg bør du definitivt ta en titt på den snertne 3G-mobilen fra Samsung.

For dette er langt mer enn en mobiltelefon. Kameraet i Z710 tar bilder med 3,2 megapiksel oppløsning og har både autofokus og mulighet for å ta opp video. Foldemobilen har en vridbar skjerm, og kan dermed vris og vendes akkurat som det passer deg når du skal forevige sommerminnene på mobilen.

I tillegg finner vi selvsagt en MP3-spiller, FM-radio, mediespiller, dokumentleser og synkroniseringsmuligheter mot datamaskin. Ettersom modellen også har støtte for 3G kan du bruke mobilens nettleser eller bruke mobilen som modem for å komme deg på Internett.

Z710 har 128 MB internminne og plass for ekstra minnekort. Med flymodus kan du også bruke mobiltelefonen ombord i fly og bruke både digitalkameraet og ha med deg all favorittmusikken uten å ha med deg noen ekstra enheter.

Miniatyr
Samsungs små foldemobiler er velkjent, men sjelden har vi sett så små skyvemobiler som E370. Designmessig ser E370 ut som toppselgeren D500, men den er altså mindre enn forgjengeren.

Med på lasset kommer et 1,3 megapikselkamera, støtte for Bluetooth og direkte utskrift av bilder. Med 40 MB innebygget minne har du også plass til litt musikk, og med EDGE går det kjapt å laste ned ny musikk.

Den vesle skyvemobilen kommer i rødt eller sort, og prisen ligger på 2300 kroner.

Skyvbar og tyverisikker
Skyvemodell nummer tre i sommer heter Z400. I tillegg til å være en elegant mobiltelefon er den mer tyverisikker enn andre modeller. Dersom et fremmed SIM-kort settes i mobiltelefonen sender Z400 melding til to valgfrie nummer. Dermed er det lettere å spore tilbake mistede eller frastjålne mobiltelefoner.

Z400 har støtte for både EDGE og 3G, et 2 megapikselkamera, Bluetooth og selvsagt støtte for eksternt minnekort.

Skyvemodellen har en innebygget dokumentleser som viser filformater som Word og Excel og trenger du å ta opp lyd, har Z400 mulighet for å ta opp inntil 60 minutter med lyd.

Vil du bruke mobiltelefonen som MP3-spiller har Z400 også støtte for trådløs stereohodesett og en høytaler som gjør at du kan dele musikken med andre.

Prislappen lyder 3600 kroner, og modellen er tilgjengelig fra juli.

Proffen

Den foreløpig siste butikklare modellen fra Samsung er den lille, tynne smartmobilen Samsung i320. Selv med en tykkelse på bare 11,5 millimeter har i320 fått plass til siste utgave av Windows Mobile 5.0 og et fullverdig QWERTY-tastatur.

Som andre Windows-mobiler har den både Mediaplayer, Internet Explorer, MSN og andre velkjente windowsapplikasjoner.

i320 støtter også såkalt push-mail – og dermed har du alltid e-posten din med deg også når du er på farten. Med musikkspiller, høytaler, dokumentleser og en rekke nyttige hurtigtaster gjør i320 at du har hele kontoret med deg i lomma på en gang.

Prisen vil ligge på 3900 kroner når modellen kommer i handel i løpet av august.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen