Samsungs slanker videre

Samsungs slanker videre

Samsung slo til med hele tre verdensrekorder sist de lanserte Ultra-telefoner, og fortsetter å slanke mobiltelefonene sine. Nå lanserer selskapet tre nye Ultra-modeller; Ultra musikk, Ultra video og Ultra kommunikator.

F300 – tosidig moro
Den nye musikktelefonen i Ultra-serien går under navnet F300 og er den tynneste av nykommerne. Telefonen måler kun 9.4 millimeter og er har både Edge, kamera og selvsagt ganske enestående musikkspiller.

Det som gjør F300 ekstra spesiell er at den ene siden er telefon, mens den andre er musikkspiller. På den ene siden er det altså en liten skjerm og telefontastatur, mens den andre siden har fått en stor skjerm og navigasjonsknapper for MP3-spilleren.

I tillegg til å ha støtte for de fleste musikkformater, har F300 også støtte for A2DP, noe som betyr at du kan høre på musikk eller FM radio i trådløst bluetooth-hodesett.

F300 har 100 MB minne og støtte for minnekort av typen microSD.

F500 – multimedietelefonen
Selv om F500 heter seg å være en videodedikert mobiltelefon er det langt mer enn bare video telefonen kan skilte med. I tillegg til 3G, 2 megapiksel kamera og musikkspiller, er også F500 tosidig.

På den ene siden har Samsung laget plass til en 2,4 tommers skjerm med svært god oppløsning og mulighet for å se video i landskapsmodus.

Det er ikke tilfeldig at F500 kalles en videotelefon. Under panseret har den nemlig støtte for DivX – et av de mest vanlige formatene for å komprimere videofilmer. Har du et minnekort med litt størrelse kan du altså ha med deg favorittfilmene når du er ute på tur.

F500 har 400 MB lagringsplass i tillegg til støtte for minnekort. I tillegg har også F500 støtte for bluetooth stereo (A2DP).

i600 - kommunikator
Siste telefon ut i denne omgang er smarttelefonen i600. Basert på Windows Mobile 5.0 og med QWERTY-tastatur egner telefonen seg godt til å skrive både meldinger, e-post og andre viktige notater.

Skjermen måler 2,3 tommer, telefonen har en 200 MHz prosessor og 64 MB lagringsplass. I tillegg har den søtte for microSD-minnekort og selvsagt den nyeste bluetooth varianten A2DP.

I Norge kan telefonen brukes i GSM eller 3G-nettet, men telefonen har også støtte for HSDPA og superrask nedlasting i de landene og nettene det er støtte for dette. Som en ekstra pluss i margen nevner vi at i600 har støtte for trådløst nettverk.

Det er usikkert om noen av de tre modellene kommer til Norge, men alt ligger til rette for at de også kan komme hit dersom modellene blir populære i resten av verden.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen