Samsungs nye supermobil

Samsungs nye supermobil

Ryktene har svirret en stund om Samsung S8000, eventuelt Cubic eller Jet som den også har blitt kalt. En russisk nettbutikk la den for eksempel ut for forhåndssalg og avslørte en del detaljer.

Nå har det spanske teknologinettstedet Clipset.net fått tak i Samsung S8000 for en sniktitt. De synes det er en tynn, lett og lekker mobil som har lykkes med å låne ulike funksjoner fra andre og blande dem.

Ikke Android
Mange hadde trodd at S8000 skulle bli Samsungs første Android-mobil, men det ble mobilen Samsung I7500 som kommer på det norske markedet etter sommeren.

I stedet har S8000 lånt funksjonalitet fra LGs S-class 3D-grensesnitt, og blandet det med Androids stil med tre ulike hovedskjermer. I tillegg har den bevegelsessensor som kopierer funksjoner fra Sony Ericssons "Shake Control".

Clipset prøvde også ut Samsungs applikasjonsbutikk, men her var det foreløpig bare værtjeneste og et par til.

Lekker skjerm
Av andre funksjoner kan S8000 skilte med et fem megepikslers kamera med autofokus, en lekker 3,1 tommers WVGA AMOLED skjerm (480 x800), A-GPS med Google Maps, WiFi, 3,5 mm hodetelfonplugg og plass til MicroSD-minnekort.

Clipset var stort sett imponert over telefonen, men påpekte at nettleseren ikke var så god. Dette gjorde at internettopplevelsen ikke ble helt optimal.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen