Samsungs nye multimediamonster

Den nye Samsung-mobilen har fått navnet i8510 Innov8, og har nok underholdningsfunksjoner til at den trygt kan kalles et multimediamonster. Samsung i8510 har blant annet et 8-megapikselkamera med bildestabilisator, videospiller som støtter flere formater, Wi-Fi, GPS og inntil 16 gigabyte internminne.
 
Ifølge Symbian-Freak er lanseringen av denne mobilen nærmest som en dødserklæring å regne for Nokias kommende flaggskip, N96. De to mobilene er nemlig relativt like, men Samsung i8510 er den første mobilen som bruker operativsystemet Symbian series 60 sammen med et 8-megapikselkamera.
 
Komplett underholdningsmobil
I en pressemelding fra Samsung og Symbian hevdes det at i8510 er en komplett underholdningsmobil. Den nye toppmodellen har, foruten 8-megapikselkameraet, en videospiller med støtte for Div X, WMV, og MP4, musikkspiller med FM-radio, Turbo-3G, Wi-Fi, GPS og 3D-spillene Fifa 2008 og Asphalt.
 
Mobilen har også integrert minne på enten 8- eller 16 gigabyte, avhengig av hvilken versjon du kjøper, i tillegg til støtte for Micro-SDHC minnekort på inntil 16 gigabyte. Det betyr at du kan få hele 32 gigabyte minne totalt på Samsung i8510.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Samsungs nye multimediamonster i8510 Innov8. 
 
Kommer til Europa i august
Samsung opplyser i pressemeldingen at i8510 Innov8 kommer til Europa i august. Nokia N96 er også ventet til Norge i løpet av høsten, noe som vil si at disse to nokså like modellene blir å finne på butikkhyllene samtidig.
 
Samsung har foreløpig ikke gått ut med prisen på i8510 Innov8, men den vil definitivt havne i den øverste prisklassen.



 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen