Samsungs nye monstermobil er testet

Samsungs nye monstermobil er testet

Hercules viser bedre resultater enn Galaxy S II.

Samsung Hercules har eksistert på ryktebørsen en liten stund, og nå har det dukket opp bilder av det som angivelig er Samsungs neste kraftplugg.

Enda mer interessant enn selve bildene er poengsummen i testprogramvaren Quadrant som er synlig på skjermen. Hercules har nemlig en poengsum på hele 3359, mens Galaxy S II stopper på rundt hundre poeng lavere i våre tester.

Foreløpig er det ikke kjent hvilken prosessor som kjører i Samsung Hercules, men økningen i poengsum er ikke mer dramatisk enn at den kan være basert på programvareforbedringer.

Spesifikasjonene forøvrig er ganske heftige. Det dreier seg om en stor Super AMOLED Plus-skjerm på 4,5 tommer. Kameraet er på åtte megapiksler, og telefonen har et to megapikslers frontkamera.

Telefonen skal ha 1 GB hurtigminne for kjapp veksling mellom haugevis av apps, og den er også utstyrt med raskeste HSPA-standard. Hercules skal være i stand til å laste ned med inntil 42 Mbps, og den blir omtalt som en 4G-telefon, selv om vi i Norge forbinder 4G først og fremst med NetComs enda raskere LTE-nettverk.

Ifølge lekkede salgsplansjer fra T-Mobile kan Hercules bli tilgjengelig også i USA så tidlig som 26. oktober.

I utgangspunktet er imidlertid Hercules på vei til den kanadiske operatøren Telus, så det er uvisst om den vil dukke opp i Europa.

Les også: Test av Samsung Galaxy S II

(Kilde: phandroid.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen