Samsungs musikktelefon F330 er lansert

Samsung F330 har nå blitt offisielt lansert, skriver unwiredview.

Les også:
- Nokias nyeste musikkmobiler
- Samsungs roterende musikkmobiler
- Lekker musikk fra Samsung

Nå snakker vi om en 1.28 centimeters trebåndsmobil som støtter både 3G og HSDPA-nettet her i Norge. Den har en 2,1 tommers QVGA-skjerm (320 x 240 punkter) som viser 262 tusen farger.

I tillegg har den to kamera, et kamera plassert bak som kan ta bilder på opptil to megapiksler, og et VGA-kamera (640 x 480 punkter) plassert foran mobilen, som er beregnet på videotelefoni.

Bilder og musikk kan lagres på microSD-kort, ettersom mobilen støtter dette.
 
Konkurrent til Nokias nylanserte musikkmobil?
Som du ser på bildet, er det dedikerte musikknapper på mobilen. Dette kan se ut til å være Samsungs konkurrent til Nokias nylig lanserte skyvemobil 5610 XpressMusic. Det kan se ut som at kvalifikasjonene til Nokia er et lite hode foran, men Samsungs slanke design er kanskje å foretrekke for de fleste forbrukere. Hvordan disse stiller seg mot hverandre, skal vi naturligvis teste så snart den blir tilgjengelig i Norge. Når dette blir, og hvor mye den vil koste, har vi dessverre ikke fått tilbakemelding på; Samsung later nemlig til å være i full gang med lanseringer under elektronikkmessen i Berlin (IFA Consumer Electronics show)  nå i helgen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen