Samsungs kameramonstre

Samsung har tidligere lansert et mobilkamera med hele ti megapiksler.

Denne mobilen fikk modellnavnet B600, og innehar verdensrekorden for antall megapiksler som kan fanges med et mobilkamera.

B600- ti megapiksler
Mobilens design skilte seg ut fra tidligere ultratynne Samsungmobiler, mobilen måtte tross alt ha plass til en kameramodul med tre ganger optisk zoom, blitz og autofokus. (Se bilder til høyre.) Mobilen måler dermed 12,6 x 5,3 x 2,0 centimeter og har en vekt på 173 fram.

Det er ikke noe vits i å ha et bra kamera uten en bra skjerm, og Samsung har dermed fikset en 2,2 tommers QVGA TFT-skjerm. Mobilen støtter TV-titting over satelitt (DMB-mottaker) og har bilde-i-bildefunksjon.

TV-ut mangler heller ikke. Den støtter også en rekke musikk og multimediaformater. MikroMMC støttes også. Overføringen går over Bluetooth og USB. Dessverre kan denne ikke brukes i Norge ennå, og vi kan alltids krysse fingrene for en tilsvarende europeisk modell.

G600- kamerasylfiden

Unwired View skriver om en Samsungmodell som nettopp har fått FCC-godkjenning.

G600 er en skyvemobil som kan ta bilder på opptil 5 megapiksler. Mobilen er en 3G-telefon med USB 2.0 og Bluetooth 2.0. Bildene kan lagres på mikroSD-minnekort. TFT-skjermen er på 2,3 tommer og har QVGA-oppløsning (320 x 240 piksler.

Så snart vi har fått den offisielle uttalelsen fra Samsung, kan vi si noe mer om den kommer til Norge og hvor mye den blir å koste, men alt tyder på at den kommer til Europa.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen