Samsungs høstsatsning er klar

Det sikreste tegnet på at høsten er her er nye produktslipp fra kameraprodusentene. Denne gangen er det Samsung som slipper sin nye kolleksjon og de satser friskt med hele fem nye kameraer.

Kamera med dockingstasjon
Den mest avanserte av deres nye modeller er kameraet NV100HD som kommer med 14,7 megapikslers oppløsning, 3,7 optisk zoom og en tre tommer stor LCD-skjerm. Kameraet tar ikke kun høyoppløselige bilder, men kan også ta opp film i HD-kvalitet. Med kameraet følger det en dockingstasjon slik at du enkelt kan koble kameraet til din TV for å se bildene og filmen.


NDV100HD kommer med egen dockingstasjon.

Kameraet kommer i butikkene i september og vil ha en veiledende pris på 3000 kroner.

Analog inspirasjon

Kameraet NV9 kommer med noe mindre oppløsning på 10,2 megapiksler og fem ganger optisk zoom. Kameraet har et display inspirert av gamle analoge systemer som viser gjenværende minnekapasitet og batteri. Så om du liker old-fashion, så kan dette kanskje være kameraet for deg. Kameraet har dessuten innebygd MP3-spiller om du vil høre på musikk mens du fotograferer.


NV9 har integrert MP3-spiller.

Kameraet vil komme i sølv, svart og rosa og vil koste 2500 kroner.

Høyere oppløsning for en rimeligere penge
Om musikken ikke interesserer seg stort, så er kanskje L310W et bedre kamera. Dette kommer med enn høyere oppløsning til en billigere penge. Hele 13,6 megapiksler kan dette kameraet by på. Det her ellers tre ganger optisk zoom, 2,7 tommer stort LCD-display og ansiktsgjenkjenning.


L310W kommer med 13,6 megapiksler.

Kameraet vil komme i sølv, brunt og rosa, og har en veiledende pris på 2200 kroner.

Tynneste så langt
Samsung ruster samtidig opp i sin S-serie og lanserer sitt hittil tynneste kamera i denne porteføljen, S1070. Kameraet kommer med 10,2 megapikslers oppløsning, 2,7 tommer stor LCD-skjerm og tre ganger optisk zoom.


Samsung lover at S1070 er det tynneste så langt i S-serien.

Kameraet kommer i hvitt, svart, sølv og rosa, og vil ha en veiledende pris på 1100 kroner når det kommer i butikkene i september.

- Alt du trenger
Samsung byr samtidig på L201 som ifølge Samsung selv har det meste du trenger. Om det stemmer er usikkert, men kameraet har oppløsning på 10,2 megapiksler, tre ganger optisk zoom og 2,7 tommer stor LCD-skjerm.


L201 er et komplett kompaktkamera lover Samsung.

Kameraet kommer i svart, grønn, sølv og blå og vil ha en veiledende pris på 1700 kroner.

På grunn av feil hos Samsung ble det feil priser i denne artikkelen. Prisene har nå blitt oppdatert.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen