Samsungs Blu-ray-spillere får LoveFilm
Teknofil

Samsungs Blu-ray-spillere får LoveFilm

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Sør-koreanske Samsung er travle for tiden og har inngått avtale med DreamWorks i øst, og nå med LoveFilm i vest. LoveFilm er en Internett-basert videoutleietjeneste som nylig ble kjøpt opp av Amazon.

Det nye samarbeidet innebærer at samtlige av Samsungs Blu-ray-spillere og hjemmekinosystemer med Internett-tilkobling vil kunne benytte seg av LoveFilms streamingtjenester. Fra før av har Samsung-TV-er med Internet@TV-funksjon kunne ta i bruk LoveFilm.

Kun i Storbritannia

For å kunne bruke LoveFilm via Blu-ray-spillerne fra Samsung må man laste ned en applikasjon fra nettet. Denne har allerede vært tilgjengelig en stund, men har ikke gjort noe som helst – før nå. I tillegg til å laste ned applikasjonen må man også ha et abonnement med LoveFilm, som koster fra rundt 50 kroner og oppover – avhengig av abonnementstype.

Moroa er kun forbeholdt Storbritannia inntil videre, men med tanke på at LoveFilm er tilgjengelig i Tyskland og Skandinavia, er det lov å håpe at de vil gjøre tjenesten tilgjengelig også her i den nærmeste fremtid.

(Kilder: Engadget, Pocket-lint, Reghardware, What Hi-Fi?, pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen