Samsungs 2009-modeller avslørt

Samsungs 2009-modeller avslørt

8. til 11. januar er det klart for den årlige CES-messen i Las Vegas. Messen er regnet for å være verdens største for forbrukerelektronikk, hvor TV-er naturligvis er behørig representert.

Samsung ventes å avduke sin 2009-kolleksjon av LCD- og plasma-TV-er på messen, men allerede nå skal detaljene ha lekket ut.

Helt ny hjelpemeny

Blant nyhetene i 2009-modellene er en forbedret hjelpemeny i 16:9 Flash-format, som blant annet kommer med diagnosemuligheter for lyd/bilde og firmware-oppgraderingsmulighet.

To USB 2.0-porter skal være på plass, kombinert med forbedret mediastøtte. Nærmere bestemt er offisiell DivX-sertifisering nå et faktum, og MKV, WMV, VOB, AVI, TS, 3GP, MPG og ASF kan også avspilles i opptil 1080p.

Tekst-TVs død?

En annen interessant funksjon ser ut til å bli Internet@TV, som erstatter InfoLive. Denne funksjonen skal basere seg på Yahoo Widgets, som blant annet gir deg værmelding og nyheter på TV-en. TV, PC og Internett smelter definitivt enda mer sammen i 2009.

Flere nye modeller er underveis, blant annet fire nye i 6-serien og en ny i 7-serien. Men selv om skjermene annonseres i januar, er de ikke ventet å komme i butikkene før en gang i løpet av 1. halvår 2009.

Les mer om alle nyhetene i denne posten på AVForums.com.

Finn de beste prisene på flat-TV i vår prisguide.

(Kilder: Engadget, AVForums)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen