Samsungs nye TV-er støtter 4K-strømming
(Bilde: Netflix)

Samsungs nye TV-er støtter 4K-strømming

Du kan se 4K-film fra blant annet Netlfix og Amazon.

Verdens største forbrukerelektronikkmesse CES i Las Vegas er i gang, og en av de aller heteste temaene på årets messe er 4K. Problemet hittil har vært svært lite innhold å boltre seg i, men Samsung har nå lagt til rette slik at du kan strømme 4K-innhold fra blant annet Netflix og Amazon, melder Flatpanels

Løsningen har vært å få på plass en ny standard for å kunne se i 4K-innhold, noe rivalen LG allerede har implementert i en av sine nye modeller. Nå har også Samsung kommet seg på banen, og er du amerikaner vil du få enda en liten godbit dersom du velger å kjøpe en ny 4K-skjerm fra sørkoreaneren. 

UHD Video Pack

Som amerikaner vil du i tillegg til selve TV-en få med det Samsung kaller en UHD Video Pack med på kjøpet. Denne pakken inneholder en harddisk som er proppet full med hele 50 titler i 4K-kvalitet. Ergo vil det være en del å se på, før Netflix sparker i gang med sesong to av sin prisvinnende serie House of Cards i februar

Netflix er en av pådriverne for at 4K skal komme hjem i stuen din, og alt de produserer av innhold i fremtiden vil bli tatt opp i den skyhøye oppløsningen. I første omgang vil du kunne strømme innhold fra leverandøren via en app på en av Samsungs nye 4K-modeller,men det vil også finnes andre alternativer å velge i.

Også innhold fra Amazon skal kunne benyttes, blant annet filmer og serier fra Amazons egne studioer, men også innhold fra andre Hollywood-aktører. Også YouTube vil satse hardere på 4K i årets om kommer, og har allerede bekreftet et samarbeid med Samsung. 

Vet du hva den nye standarden H.265 innebærer?
Les hele vår guide som forteller deg hva den betyr for deg »

(Kilde: Flatpanels)

 

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen