Samsungs neste treningsarmbånd ser ut til å få en egen del som kan festes på brystet.
Samsungs neste treningsarmbånd ser ut til å få en egen del som kan festes på brystet. (Bilde: Twitter)

Samsung lager angivelig en smartklokke du kan putte på brystet

Genial måte å få en nøyaktig pulsmåling?

Smartklokker, treningsarmbånd og aktivitetsmålere er tidvis overlappende produkter som stadig kommer i nye utgaver som produsentene håper vil skille seg ut. Nå ser det ut til å foreligge nye opplysninger om en litt annerledes, treningsrelatert innretning fra Samsung.

Som blant andre SamMobile rapporterer har det nemlig dukket opp et knippe lekkede bilder av det som skal være Samsungs nye aktivitetsmåler, kalt SM-R150.

To enheter?

Bildene ble lagt ut på Twitter-kontoen Tizen Café nylig, og det er uvisst akkurat hva som er kilden, men bildene ser autentiske nok ut. Etter bildene å dømme ser det ut til at produktet vil ligne på Samsungs smartklokke Gear S2 når det gjelder utseende.

Produktet blir rundt og tilsynelatende ganske pent.
Produktet blir rundt og tilsynelatende ganske pent. Foto: Twitter

Det vil si at klokken tilsynelatende får et rundt og relativt estetisk tiltalende design. Utover dette er den mest interessante opplysningen at klokken ser ut til å komme med en egen enhet som festes på brystet, i tillegg til den vanlige enheten man bærer på håndleddet.

Det er uvisst hvorvidt aktivitetsarmbåndet kommer i to forskjellige deler, eller om enheten simpelthen lar seg plassere på brystet i stedet for på hånden om man skulle ønske det. 

Innstegsmodell

Dersom det er snakk om en separat enhet vil denne sannsynligvis være designet for å hente inn andre typer data, eller eventuelt samle inn mer detaljerte data. Nettstedet The Verge spekulerer i om bryst-enheten for eksempel kan inneholde en mer presis pulsmåler enn variantene man finner i armbåndene.

Ellers er det ikke så mye som er kjent om Samsungs nye armbånd. SamMobile har imidlertid tidligere meldt at SM-R150 blir en innstegsmodell, altså at den blir relativt rimelig. Ingenting er ennå bekreftet fra offisielt hold.

TomTom lanserte nylig ny treningsklokke: Den har presis pulsmåling » 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen